Ora 12 a venit, omu’ albastru a sosit 🙂   >>   in acest context, omu’ albastru este e-mail-ul primit pe grupul intern al membrilor ASER, de la HR-ista noastra draga, Alina Ciotîrnel:

” LA MULTI ANI pentru …Noi!!

Avem 12 ani , oameni dragi !

Catre juniori trimitem urarea de a duce povestea ASER si mai departe..,si s-o faca cu sufletul usor si plin de bucuria voluntarului

Ca de la senior la senior…sa fim liderii pe care cei mici ii vor si de care au nevoie! Sa fim lideri pentru cei din vietile noastre si sa le punem numai zambete pe fata…lucru pe care l-am invatat de nenumarate ori in anii nostrii de ASER.

Catre alumni….nu ne putem decat da jos palaria plina cu dragoste, imbratisari si multumiri pentru ca ei au crescut ASERul pentru generatiile urmatoare. Sa cresteti propriile voastre proiecte in „tineri ” de succes si profitabili .

Pentru toata familia…ne uram sa ramanem si in continuare UNICI si FRUMOSI IMPREUNA!!! ”

Iata si un printscreen de pe pagina mea de facebook, care vorbeste de la sine:

De ce Aseriada?

„Aseriada” inseamna prima carte scrisa de catre fondatorii ASER, cartea prin care s-au pus bazele asociatiei si  in care s-au creionat primele idei. Povestea continua si in prezent, Aseriada devenind istoria asociatiei vazuta prin ochii membrilor ei.

In seara aceasta vom sarbatori la Palatul Parlamentului 12 ani de traditie presarati cu  proiecte reusite,  experiente deosebite si momente frumoase. Pentru imagini in direct, urmariti linkul acesta. Cu siguranta vor fi multe surprize 🙂