Daniel Raduta este unul dintre acei oameni care au ales sa lupte pentru viata. In vara va scriam de Luana, fetita unor prieteni de familie, care avea nevoie de un implant cohlear pentru a putea auzi din nou. Ei bine, familia Luanei a reusit sa stranga suma respectiva si in noiembrie 2009 Luana a fost operata.

Eu sunt convinsa ca si Daniel va reusi sa stranga suma de care are nevoie( chiar daca e vorba de foarte multi bani), fiindca are zane bune. Cand am auzit-o prima oara pe Diana vorbind despre colegul ei, am fost neincrezatoare, recunosc. Pentru scurt timp, am uitat ca oamenii pot muta munti.

Dar vazand avalansa de tweeturi cu hashtag-ul #draduta si cele peste 100 de  articole care-au impanzit blogosfera, sunt convinsa ca aceasta campanie va avea un final fericit. Prea multi oameni cu suflet bun s-au implicat.

Mii de multumiri, zanelor, ( DianaOanaMikaAncaRuxaVioletaSimona ) si tuturor celor care vor renunta la banii de-o cafea salvand o viata.  Si daca inca stati pe ganduri, cititi si articolul scris de Mile Cărpenișan!

Cum puteţi ajuta

  • Donaţii prin transfer bancar

În conturile deschise la Banca Transilvania, agenţia Panduri (sau sucursala Marriott în unele aplicaţii online banking), pe numele Răduţă Daniel Mădălin. Conturile sunt in format IBAN (inclusiv cei doi X de la final):

EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

  • Donaţii rapide cu cardul

Dacă aveţi un cont PayPal, puteţi transfera bani simplu şi direct în contul PayPal al lui Daniel.