Inca nu ai apucat sa il cunosti pe Hank? El este indragitul antreprenor social din afisele si flyerele proiectului, personaj ce prinde viata cu fiecare zi ce trece. Numele lui vine de la cHANgemaKers si morisca cu care este surpins de fiecare data este cea care pune schimbarea in miscare.

Ce promoveaza proiectul Changemakers? Raspunsul este antreprenoriatul social. Daca esti un student preocupat de problemele comunitatii tale sau pur si simplu vrei sa afli mai multe despre acest domeniu, poti lua parte marti, 20 aprilie, la ora 15, in Amfiteatrul I din cladirea ASE-ului, la Conferinta « Meet the Changemakers ». Acolo vei avea ocazia sa afli mai multe de la  Raed Arafat – fondator SMURD, Leslie Hawke – co-fondator al Asociatiei Ovidiu Rom si alti invitati.

Saptamana aceasta a fost una speciala. Hank nu mai este cunoscut doar pe site-ul proiectului ci si de toti studentii. Gradina de moristi este prezenta in fata cladirii Comert (ASE), iar plimbarea de miercuri cu bicicletele a facut ca Hank si morisca sa fie cunoscuti in randul conducatorilor auto, in randul celor ce isi petrec timpul liber in parc sau care frecventeaza zona Universitatii si Piata Romana.

Sunt curioasa care vor fi studentii acceptati in Scoala de primavara Changemakers 🙂 Oare ei ce vor schimba in comunitatea in care traiesc? Tu ce ai schimba?