In seara asta am vorbit despre pasiuni si protectie. Si cred ca si despre puritate. Kaspersky Lab a invitat cativa bloggeri la o lansare de produs, in Fratelli Espressobar.

In primul rand, produsul – Kaspersky Pure – vrea sa fie o suita de securitate integrata, capabila sa protejeze utilizatorii de internet in fata poluarii digitale. Din cate am inteles eu, programul contine in plus fata de Kaspersky Anti-Virus sKaspersky Internet Security anumite functii, precum Password Manager,un  modul extins de Control Parental,un  modul special pentru backup, criptarea datelor, securizarea retelei de acasa. Mai multe deocamdata nu stiu, fiindca abia l-am instalat pe laptopul meu si vreau sa vad cum se comporta. Mai nou, acord o importanta crescuta securitatii calculatorului, fiindca n-as vrea sa patesc vreodata ca Pyuric.

In al doilea rand, invitatii, printre care si George Piștereanu, actorul principal din filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”. Cand am privit filmul, acum o luna, nu m-as fi gandit c-o sa-l intalnesc vreodata pe omul din spatele lui „Silviu”. Ne-a uimit un pic pe toti cei care vazuseram filmul (Nu, Hoinaru nu l-a vazut :D:D:D Dar o sa-l vada si parca il si aud zicand ca nu i-a placut), fiindca da, e o diferenta mare intre Silviu si George.

In a treilea rand: noi, bloggerii de acolo, am socializat si ne-am simtit bine 🙂

PS: Am vazut pentru prima oara cum se realizeaza o sculptura in gheata 🙂