Va amintiti cat de simplu a fost sa gasim 6 televizoare pentru copiii de la Institutul Oncologic Fundeni? Datorita prietenilor Sanei, ai Oanei si ai mei am reusit asta intr-un timp record – in mai putin de 12 ore. Rezultate bune cu efort minim.

Sper ca si de aceasta data dorintele copiilor sa fie auzite de cine trebuie.

Fiindca ei i-au scris Mosului. Cei mai multi i-au zis ca-si doresc sa fie sanatosi si nu putem decat sa speram si noi asta, dar sunt cateva lucruri pe care si le doresc, la care viseaza si pe care noi impreuna putem sa le oferim, sunt sigura.

Motiv pentru care va arat aici scrisorile lor si in cazul in care simtiti ca puteti contribui cu ceva, va rog sa lasati un comentariu sau sa-mi trimiteti un email.

Adina, 13 ani, vrea un ursulet mare, dulciuri, o bluza, sosete, adidasi nr 37, blugi 40.

– Andrei, 19 ani, vrea un iPod si/sau trilogia Stapanul Inelelor (cartile).

– Cristian, un copil de 14 ani, asteapta si el de la Mosu ceva potrivit varstei.

– Ionela Alexandra, 15 ani, ar vrea sa primeasca un laptop, dar cred ca si un calculator i-ar prinde bine.

– Elena, 15 ani, cadouri potrivite varstei

– Ovidiu, 10 ani,  un elicopter cu telecomanda 🙂

– Alexandru, 19 ani, vrea un MP3 player, pe care cred ca l-am gasit deja la Ionut.

– Ana, 16 ani, isi doreste foarte tare un laptop, ca sa pastreze legatura cu profesorii, colegii, prietenii si in perioada in care este internata in spital.

Daniel vrea un trenulet, o papusa bebelus si masinute.

– Ana-Maria i-a spus Mosului ca isi doreste o papusa, dulciuri, imbracaminte (pantaloni, bluza, cismulite rosii nr 35) , un catel de plus mare alb si negru si un televizor.


Pe masura ce gasim donatori, voi taia obiectele din lista. Sper ca pana la Craciun sa am un articol plin cu taieturi! Si bineinteles ca puteti darui si alte cadouri copiilor!