De Citizen Act cred ca ati auzit mai multi. Important e sa stiti ca e vorba de o competitie internationala de proiecte de CSR, adresata studentilor, si organizata de  Grupul Societe Generale in 35 de tari unde are operatiuni.

Anul acesta competitia a ajuns la editia a cincea si cu bucurie si mandrie va spun ca acum 2 ani colegii mei din ASER au castigat un premiu special in valoare de 7500 de euro, cu ajutorul caruia au dezvoltat proiectul FORCE.

In 2011 Romania are 3 echipe care au trecut mai departe de selectia initiala! Ele se lupta in aceasta perioada cu alte 42 de echipe pentru un loc in finala competitiei, care se va desfasura pe 21 aprilie la Paris.

Si din nou o echipa ASERista a atras atentia echipei Group Societe Generale cu un proiect despre care s-a vorbit prima oara anul trecut in iunie, in Vision Camp. Este vorba despre BenKing, prin intermediul caruia vrem sa imbunatatim nivelul de pregatire al tinerilor interesati de domeniul financiar-bancar si al jurnalismului economic. Rezultatele unei cercetari facute de ASER in randul studentilor au scos la iveala faptul ca acest domeniu este de mare interes pentru studentii Academiei de Studii Economice.

Va invit sa le cunoasteti pe eroinele noastre, Simina Toderas, Floriana Boldojar si Corina Gheonea:

Ele impreuna au dus proiectul la un alt nivel si sper sa le ajutam cu totii sa ajunga in finala competiei, pentru a se intalni cu juriul si pentru a prezenta proiectul!

Pentru asta, e nevoie de clicks, likes, comments, shares. Noh, glumesc. De fapt, nu glumesc, e nevoie si de astea, conteaza 20% din nota finala care va fi acordata pe 7 martie. Dar cel mai mult fetele au nevoie de sustinere concreta, de incurajari si de feedback pe proiect. Pentru asta, blogul lor va sta la dispozitie cu articole noi aproape in fiecare zi.

Nu uitati ca avem sansa sa le aratam francezilor si celorlalte popoare implicate ca #romaniiautalent 🙂

PS: Premiul cel mare valoreaza 5000 euro!