a fost un pic mai previzibila in privinta castigatorilor, in comparatie cu cea de-a treia semifinala. Am avut iar placerea de a urmari tot spectacolul din platou, din spatele camerelor de filmat, impreuna cu Maldita, Nihasa, Arhi, Pyuric, Hoinaru, Piticu, Costin si Anurim, pe numele lor de bloggeri.

Trebuie neaparat sa va mentionez ca Pavel Bartos e super amuzant si glumele pe care le face sunt spontane. El e omul care distreaza toata echipa si in pauze, cand oamenii de acasa suporta spoturile publicitare, iar cei din echipa se invart in stanga si-n dreapta, ca sa pregateasca totul pentru momentul in care intra din nou in direct.

Smiley a facut la un moment dat o gluma, imediat dupa dansul Medeei la bara: „Sper ca Laura a privit asta”, ceva de genul asta a zis el. Ei bine, Laura (Cosoi) era si ea in sala, iar Smiley i-a aruncat un zambet larg imediat dupa ce a spus asta. 😛 Laura i-a zambit inapoi.

Tot din spatele camerelor am vazut si momentul in care juriul delibera, si dupa cinci minute de discutii, se pare ca au ajuns la o concluzie comuna: Medea va merge in finala, in defavoarea lui Alin Stanis. Mie in continuare imi pare rau pentru trupa Freakquency si pentru fanfara Rotaria, mi se pare ca au super potential sa faca spectacol. Iar Veronica Fizesan are o voce numai buna pentru a o inlocui pe solista de la Nightwish.

Cu miile de voturi pe care probabil le-au primit Valentin Dinu si Luca Valentin sunt total de acord, pe ei i-am ales si eu. Mai mult, showul pe care l-a facut Luca Valentin mi s-a parut incredibil de bine realizat, a fost perfect. Talentul lui nu urmareste acelasi tipar, dans, muzica sau gimnastica, si are mult potential. Vorba lui Manafu, sa-l vada repede o marca de tarie si sa-l plimbe prin cluburile din tara, sa faca spectacole diverse.

Astfel, Dinu Valentin, Luca Valentin, si Felea Madalina sunt castigatorii celei de-a patra semifinale a emisiunii “Romanii au talent” si vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro alaturi de Ştefan FlorescuCosmin AgacheRebeca NeacşuIustin Narcis Ianautrupa Ballance,Viorica şi Emil LucaAdrian TutuCristina şi Alina si grupul Akikai.

Marea finala va avea loc pe 25 aprilie, in a doua zi de Paste, si va fi transmisa tot in direct, din Buftea. Cred ca voi fi si eu acolo, asa ca tineti aproape! Nu uitati ca in seara finalei nu se mai voteaza! Dupa anuntarea ultimilor trei finalisti, in emisiunea de aseara, s-au deschis liniile de vot, asa ca aveti grija ce votati!