Mama m-a anuntat ieri ca acum are internet si la serviciu. Si ca vrea sa-mi vada si ea pozele, fiindca colegele ei deja le-au vazut. LOL.

Eu i-am zis ca nu e cazul. Mama a zis: Dar ce, pe Twitter pot sa am si pe Facebook nu? (Soc! Mama are cont pe Twitter?)

Oricum, mama n-ar fi o persoana activa pe Facebook, fiindca nu petrece prea mult timp online, nu e geek ca fiica-sa. Mama e cea care m-a intrebat de ce am „interzis” pe Y!M :))

In schimb, mama s-ar imprieteni repede cu maestrii gatitului si as vrea sa le faca concurenta. Sa le arate ea ce-nseamna ciorba de perisoare, ciorba radauteana si alte nebunii. Copolovici, Crivat, Hadean, eu zic sa fiti cuminti!

Astfel, colegii de birou i-ar putea multumi personal pentru bunatatile trimise la pachet.

Cel mai misto ar fi ca prietenii mei ar putea sa-i ureze La multi ani fara sa mai fiu eu intermediar. Si ar complota mai usor pentru surprizele de ziua mea.

Daca mama si-ar face cont, i-as da Accept. Doar n-o sa-i dau Ignore. (chiar daca am privit clipul de aici :)) ) Stiu sigur ca ar urmari tot ce fac eu, dar nu ar comenta nimic. (nu public) Mie-mi place de familia lui Ariel: e aproape toata pe Facebook 🙂

Cate mame au cont pe Facebook? Vreau sa stiu tot! Va dau like la fotografii, comenteaza clipurile pe care le postati si intra in discutiile pe care le porniti?

(foto)