Mâine voi pleca în căutarea unei comori pierdute prin Centrul Vechi al capitalei. Singurele informaţii care s-au mai păstrat despre această comoară sunt tastatura QWERTY, butonul de Facebook® integrat şi Androidul de care eu personal sunt nedespărţită de câteva luni de zile. 😛

Mai ştiu şi că există câteva indicii care au fost ascunse şi eu va trebui să le găsesc prin intermediul unei aplicaţii de mobil “The Goodies Hunt” (va putea fi descărcată gratuit de pe app store, android market sau blackberry appworld). Pentru toate acestea voi folosi  internetul de mare viteză oferit  tuturor gratis în Centrul Vechi de către Orange.  Ideea acestui Orange Wi-fi Zone e mai mult decât binevenită, iată câte locuri de băut cafeaua cu până la 144 Mbs conexiune la internet:

Deci în mai puţin de 48 h voi porni în vânătoarea de comori împotriva Ralucăi, a lui Răzvan, a lui Costin şi a lui Radu. Fiecare dintre noi va primi aceleaşi indicii, însă numai primul care finalizează cursa va câştiga un HTC ChaCha oferit de Orange. (Hasta la vista, baby!)

Iar vineri o să vă zic şi vouă cum puteţi câştiga acelaşi telefon HTC ChaCHa sau chiar o Tabletă Samsung II! Să-mi ţineţi pumnii, da? Şi să mă urmăriţi pe FacebookTwitter, fiindcă vă voi ţine la curent cu detalii despre vânătoarea de comori.