Mult-asteptata petrecere a bloggerilor (unde inca se masoara orgoliile) are loc vinerea aceasta, in Silver Church. Motiv pentru care Hotelul Caro ofera doua nopti de cazare (24-25 martie 2011 sau 25-26 martie 2011), pentru bloggerii care vin de departe. (A se intelege din afara Bucurestiului; daca stai in Pantelimon nu inseamna ca stai departe.)

Dupa cum scrie pe blogul STANDOUT:

Demonstrati-va (inca o data) talentul scriitoricesc si convingeti-ne printr-un articol pe blog ca vreti sa va cazati acolo.

In articolul vostru, puteti trebuie sa mentionati si ce vi se pare voua ca are hotelul Caro mai frumos si mai laudabil, din ce puteti vedea pe website-ul www.hotelcaro.ro, chiar daca n-ati avut pana acum ocazia sa innoptati acolo. Hai, repede, repede, sa curga cu trackback-uri catre articole frumoase! Aveti 24 de ore sa ne convingeti!

Si o sa aveti ocazia sa povestiti pe blog si ce inseamna sa fii cazat la un hotel de 4 stele in Bucuresti, dupa o experienta la fata locului.

Deci, in afara de dragul, simpaticul de Andrei Crivat, Makavelis si cei doi TVDece, cu cine ma mai vad acolo? Cu Zoso, fireste! Altcineva?

PS: Daca va inscrieti la concurs, trimiteti un trackback aici.