Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg. Deci produse la modă, la preţuri competitive, calitative.

În seara asta am mers pentru prima oară în studioul secret al lui Alex Gălmeanu și am fost plăcut impresionată atât de modul în care și-a conceput Alex locul de joacă, cât și de felul în care simpaticii de la Borțun Olteanu au organizat lansarea a două colecții noi de la Canyon.

Rising Sun şi Stripes. Astea sunt cele două game,  disponibile începând cu această lună în magazinele partenerilor Asbis România.

Ediţia Canyon Rising Sun are un design care se inspiră din cultura, puterea şi tradiţiile japoneze. Pentru această colecţie, Canyon va dona 5% din vânzări către victimele cutremurelor şi tsunami-urilor care au avut loc în Japonia în ultimul an.

Gama Canyon Stripes este colorată şi plină de energie. Se pare că paleta de culori, designul şi atitudinea acestei colecţii şi-au găsit punctul de inspiraţie în colecţiile marilor designeri vestimentari, care au abordat dungile pentru noul sezon.

Eu îmi doresc mouse-ul din imaginea de sus. E atââââât de frumos! Dar n-a vrut Ioana să mi-l facă cadou, o țin minte 😛 Mi-a dăruit însă o păpușă Sarubobo, care la prima vedere e un pic bizară. Voodoo like.

Oricum, dungile astea colorate parcă au fost făcute pentru mine. Am chiar și-o bluză în culorile astea.

Și mi-am făcut și-un tatuaj în seara asta. Pentru prima oară, mi-am tatuat 2 cireșe pe laba piciorului. Pentru poză trebuie să-i mulțumesc domnului Cătălin Georgescu, care e și unul din furnizorii mei de muzică bună. 🙂

Cheers!