Era iarna lui 2011 in facultati iar timpul parea sa aiba cu studentii nesfarsita rabdare […] O saptamana mai tarziu, avea sa izbucneasca SESIUNEA. Timpul nu mai avea rabdare….

Cu si mai mult entuziasm ca anul trecut, ASER prezinta Campania “10 pentru sesiune!”. Zilnic, timp de doua saptamani, colegii mei iti ofera studentilor cele mai bune motive pentru acele pauze “mici si dese”, care sa te ajute sa te binedispui si sa iti incarci rapid bateriile!

Fie ca este vorba de articole hazlii pe seama sesiunii, de sfaturi destepte sau de recomandari pentru pauzele din timpul invatatului, ASER vrea sa treci de aceasta sesiune zambind!

Te intrebi cu ce ne-am inarmat in fata sesiunii?

In primul rand, cu flyere cu mesaje de incurajare. Pozeaza QR Code-ul imprimat pe ele si vei avea parte de o surpriza! De asemenea, ti-am pregatim un  concurs cu premii din partea Smart Experience, asa ca fii cu ochii pe acele flyere!

Apoi, nu rata seria articolelor salvatoare de pe blogul ASER: Cum iti faci colegul sa taca; 10 definitii ale statusului “Invat”; Cum invatau starurile si geniile; Topul serialelor pe timp de sesiune si altele!

Prin urmare, atunci cand iei o pauza de la invatat, nu uita sa verifici ce mai este nou pe wall-ul ASER, pe blog, Twitter sau sa citesti ultimul newsletter ASERNews. Bafta in sesiune!

  • Pauzele lungi si dese…cheia notelor de zece! 🙂