Women On Web revine pe 17 iunie 2011, la Intercontinental Hotel, cu o noua editie dedicata femeilor active in mediul online romanesc.

Ca si anul trecut, conferinta va incerca sa surprinda oportunitatile si tendintele pe care Internetul le ofera astazi. Eu sper ca macar in mica parte sa se tina un pic cont si de propunerile pe care le-am facut eu aici.

Programul se anunta incarcat, avandu-i in panel pe: Cristina Bazavan – jurnalist & blogger, Cori Gramescu – LadyFit Gym, Vlad Stan – Fondator, Business Design Academy, Dragos Manac – Business Advisor Start-Ups, Costin Cocioaba – Owner Refresh.ro, Adina Vasilescu – Publisher Sanoma Hearst & Sanoma Digital, Andreea Beltic Inankur – Owner, Project Manager AloMoDa.ro, Ruxandra Meclea – Owner Breslo.ro, Cristina Mazilu – Owner Chez Mazilique.

Totodata, Evensys lanseaza si un sondaj online despre importanta Internetului si new media in activitatile cotidiene ale femeilor, din dorinta de a duce in prim plan si mai mult interesele acestora. Daca vrei sa participi si tu, intra aici.

Participarea la conferinta de pe 17 iunie este gratuita (traiasca Activia!) si se face doar in baza unei invitatii solicitate in formularul de pe site. Conferinta va fi transmisa live online cu sprijinul Radio Lynx. Ne vedem acolo, sau ne citim pe Twitter/Facebook?