Mie mi-au placut hainele de sarbatoare pe care le-a imbracat Braila zilele acestea.  N-am inteles nici acum de ce Liviu Stan a considerat zilele municipiului „modeste in oferta”.

M-am plimbat aseara prin cateva parti ale orasului, ca sa vad ce si cum, de dor ce-mi era. (si nu sunt ironica!) Si am fotografiat cu telefonul ce-am vazut, ca sa va arat si voua.

Oprirea cea mai lunga a fost la expozitia de caricaturi a lui Costel Patrascan, un om extrem de talentat despre care eu am mai scris pe acest blog. Caricaturile selectate erau despre barbati si femei, despre politica si alte cateva situatii actuale. Pare-se c-au prins la public, fiindca era mereu coada.

Am mai vazut clovni, animatori pe picioroange, trompetisti, expozitii de fotografii, documente vechi, argintarii vandute de romi si inca vreo cateva lucruri. Cel mai rau imi pare ca am ratat spectacolul sustinut de Comunitatea Greaca. Anul trecut am dansat cu ei chiar pe Republicii, anul acesta au avut spectacolul, ei si alte minoritati, in Gradina Mare, dar sambata dimineata, cand eu eram in Bucuresti.

In fine, n-o mai lungesc, va arat pozele:

Si un video, ca sa nu uitam 🙂