Cum îţi petreci timpul liber în Bucureşti? Ce-ţi place cel mai mult să faci?

Răspunzând în comentarii la aceste două întrebări ai şanse mari să câştigi unul din cele două bilete pe care le pot oferi gratuit cititorilor mei. Cei de la Groupon Romania vor să crească satisfacţia clienţilor prin oferirea de deal-uri potrivite nevoilor lor și cerințelor conform ultimelor tendințe. Aşa că ar vrea să afle ce le place oamenilor să facă în București pentru a veni în întâmpinarea lor cu oferte potrivite, diverse, pentru toate categoriile, pentru a face cât mai plăcute activitățile din timpul liber (mai ales). Vor să aducă Groupon la stadiul cu care au început – acela de ghid al orașului.

Motiv pentru care eu vă invit să răspundeţi. Voi premia răspunsul sau răspunsurile care mă conving cel mai tare, sau pe cele care mă vor inspira cel mai mult. Dacă totuşi se strâng mai mult de 25 de răspunsuri, voi organiza probabil o tragere la sorţi, prin intermediul random.org. Aveţi timp berechet la dispoziţie, până vineri, 21 septembrie, ora 12.00.

PS: Biletele pe care le ofer sunt la etaj (dreapta/stânga). Concertul The Cranberries va avea loc pe 11 octombrie, la Romexpo, începând cu ora 20.00. Ne vedem acolo? 🙂

PS2: Vedeţi şi oferta Groupon, până vineri dau bilete la concert cu 85 lei!