Nu ştiu ce planuri v-aţi făcut voi pentru azi, dar eu mi-am propus să urmăresc (de la 23.00) deschiderea Jocurilor Olimpice de anul acesta în centrul vechi al capitalei, într-un pub, alături de prietenii Ambasadei Britanice.

Mă simt copleşită deja de cantitatea mare de informaţii care circulă pe internet despre Jocurile Olimpice din partea organizatorilor, a sponsorilor sau pur şi simplu a fanilor. Mi-ar plăcea foarte mult să fiu implicată într-un an în organizarea acestui eveniment, mi se pare fascinant. M-am gândit şi anul acesta că aş fi putut fi unul dintre voluntari, dar ideea asta mi-a venit mult prea târziu. (fără să fug cu telefoanele, scout’s honour!) Am încercat să intru în contact cu voluntarii care au fost selecţionaţi, dar n-am reuşit nici măcar atâta lucru.

În schimb, cred că astă seară voi cunoaşte câţiva români care au purtat torţa olimpică, sper să aflu poveşti frumoase de la ei.

PS: se pare că există un blog unde vom putea vedea poze/video şi exclusivităţi din culise, fun!

PS2: Jocurile Olimpice de la Londra se transmit pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online pe jo2012.tvr.ro.

PS3: La Beijing (in 2008), Jocurile Olimpice au beneficiat de 6 milioane de utilizatori pe Twitter si de 100 de milioane de utilizatori pe Facebook. La Londra se aşteaptă aproximativ 140 de milioane pe Twitter şi 900 de milioane pe Facebook! 🙂

Avem sportivi români activi pe Twitter? Dacă da, aş vrea sa le dau follow, deci spuneţi-mi conturile lor, vă rog!

 

Countdown to the Opening Ceremony

Days: Hours: Minutes

000:04:08