Ăsta e titlul unui eveniment pe Facebook la care eu am dat „Attend” instant. Mi-am dat seama că fix aşa e. Staff-ul lui Nicuşor Dan e format din voluntari, mai ales din colegii lui de la Salvaţi Bucureştiul, dar şi alţii care au aderat ulterior. Şi vreau şi eu să fiu voluntar, e prima oară când simt că rezonez cu mesajul unui om care candidează la o funcţie politică.

Prietenii pe care i-am invitat să dea şi ei „Attend” şi ulterior să-şi transforme „like-ul” în vot or să creadă că m-am ţăcănit, că am intrat în politică. Dragilor, nu sunt angrenată politic, membru de partid şi nici platită pentru a face campanie electorală, dar, precum Simona Tache, „aștept de mult să pot vota un candidat în care cred și nu “răul cel mai mic”. Chiar dacă n-o să reușească și o să sfârșească învins de sistem, o să pot spune cu mâna pe inimă că nu-mi pare rău că am încercat.” Vreau să-i dau o şansă. Mai rău deja n-are cum să mai fie…

Uitaţi-vă şi voi la clipul ăsta, vă ia două minute:

Şi dacă nu e ceea ce cautaţi, iertaţi-mă că v-am pierdut vremea.
Dar dacă e, asiguraţi-vă că mesajul merge mai departe, trimiteţi-l tuturor prietenilor și cunoștințelor cu drept de vot în București! Eu personal mă simt agresată de bannerele politice cu Irinel Columbeanu, George Becali, Silviu Prigoană şi alţii.