Arabic Cardio Dance, Latin Moves, Fitness, KickBox, Brazilian Conditioning, Zumba, Kangoo, Kempo Kick, Full Body Workout, Concurs de flotari, Tae-Bo, Brazilian Dance, Pilates, Gimnastica pentru copii, Step Toning, Cycling… toate astea şi multe altele le putem face mâine, între 09.00-21.00, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4.  12 ore de sport în aer liber!!

Sigur, n-o să rezistăm la toate cele 12 ore, dar din programul lung şi detaliat de aici, om găsi şi noi ceva care să ni se potrivească, fiecăruia.

PS: mie mi-ar plăcea mult să câştig bicicleta asta. O simt deja a mea, nu ştiu de ce. 😀 În plus, aşa mi-a recomandat doctorul zilele trecute, să-mi iau un Mountain Bike. 🙂

PS2: sub influenţa evenimentelor din ultima vreme, aş spune că pentru mine cea mai mare oră de sport e fix ora aia în care mergi entuziast spre un vârf de munte, spre o creastă, spre un luminiş… după ce ai mers deja atâtea ore, eşti rupt de oboseală, picioarele nu-ţi mai răspund aşa cum vrei tu, dar ştii că te apropii, că mai ai puţin; şi-atunci îţi aduni ultimele forţe, te mobilizezi şi ajungi sus în cel mai bun timp. Ajungi acolo ca să te bucuri pentru câteva minute/ore de o privelişte greu de descris în cuvinte. Să te bucuri cu cei de lângă tine, asta e recompensa.

PS3: pentru ultimele detalii despre evenimentul de mâine avem la dispoziţie pagina de Facebook. See you!