Chiar acum două zile scriam despre flea market-urile din Berlin, şi despre cum nemţii sunt obişnuiţi să folosească obiectele şi la mâna a doua, şi-a treia, şi nu doar împrumutate de la prieteni, ci cumpărate din târg, atunci când au nevoie de ele.Cum nimic nu e întâmplător, azi m-a invitat o prietenă în Club Fabrica, la un flea market de iarnă. 🙂

„Vino să-ți completezi echipamentul pentru noul sezonul cu piese, haine și accesorii pentru orice sport de iarnă care-ți pune sângele în mișcare, de la ski și snowboard la patine și săniuș. În plus, o să afli prin ce-a trecut ski-ul tău cel nou înainte să ajungă la tine și te alegi și cu ceva sfaturi despre unde e bine de mers, tips&tricks și cam orice ți-ar prinde bine acum, la început de sezon. Nimic nu se pierde, totul se (re)folosește! Pentru că lucrurile bune trebuie să circule, nu-i așa?”

Aşa-i! N-are niciun sens să ţii în casă lucruri pe care nu le mai foloseşti. Spre exemplu, pasionaţii de sporturi extreme, pe măsură ce pasiunea le creşte, mereu investesc în alt echipament, din ce în ce mai bun. Şi cu cel vechi ce să facă? Păi să-l vândă altora mai ieftin, dom’le!

Deci sâmbătă, 3 noiembrie, de la 10:00 la 19:00, în incinta Club Fabrica (Str. 11 iunie, nr. 50) Mai multe detalii găsiţi pe Facebook.