Google a organizat de curând un concurs pentru elevii claselor I-VIII din România: i-a provocat să deseneze Doodle-ul care va înlocui logo-ul Google pe data de 1 decembrie 2012.

Au primit peste 10.000 înscrieri de la copii din întreaga țară. Şi ne invită acum să privim desenele (30) care au intrat în etapa finală a concursului și să participăm la desemnarea doodle-ului câștigător pânムpe 27 noiembrie.

  • Marele câștigător al concursului va primi un premiu în bani, în valoare de 15.000 RON.
  • Școlile la care învață primii 5 candidați cu cel mai mare punctaj din concurs (în urma votului public) vor primi câte un grant IT în valoare de 20.000 RON
  • Primii 10 finaliști ai concursului vor fi anunțați pe site-ul concursului și vor primi fiecare câte o tabletă Android și un set de premii Doodle 4 Google.
  • Doodle-ul câștigător va fi afișat timp de o zi pe pagina principală Google România – www.google.ro, pentru a fi vizualizat de milioane de utilizatori.
Care vă plac? Votaţi aici!

Copiii sunt extrem de talentaţi şi creativi, numai de i-ar motiva cineva de fiecare dată să-şi pună mintea (şi talentul) la contribuţie… 🙂

Mulţumesc Costin pentru info.