„Plăcerea mea cea mai mare la prima oră a dimineţii e drumul spre birou, pe bicicletă: cu razele calde de soare în ochi, de obicei într-o rochiţă lungă şi vaporoasă, pe bicicleta mea cea galbenă, zâmbindu-le celor care vor să vadă un zâmbet.”

Fraza de mai sus îmi aparţine şi e tipărită pe fila lunii aprilie, în calendarul #SuperFete cu #obiceiurisanatoase. Mersul pe bicicletă nu e singurul obicei sănătos pe care îl am, dar m-am gandit ca în aprilie acesta va fi predominant, atunci voi avea din nou voie să o scot pe „Gălbioara” la plimbare.

Asta înseamnă ca da, s-a lansat calendarul despre care vă povesteam într-un articol anterior (joia trecută, în spațiul expozițional din magazinul F64). Iar pagina mea arată cam aşa: 

Întreg calendarul îl puteţi vedea aici, fetele sunt minunate! Dar aştept să-mi spuneţi voi cum vi se pare. 🙂

Însă mai mult decât atât, am şi eu două calendare de oferit cititorilor mei. Pe care le voi acorda în baza unor obiceiuri sănătoase enumerate de voi. Obiceiurile sănătoase nu se referă doar la sport, 2 litri de apă pe zi şi un măr verde între mese, ci şi la mintea şi sufletul nostru, pe care trebuie să le hrănim corespunzător.

Cât timp vă gândiţi voi la obiceiuri sănătoase, eu vreau să le mulţumesc încă o dată celor care au făcut posibil acest calendar: Cristi Şerb, Danone Activia, F64 Studio, Alex Conu, Marian Tănase, Gett’s şi Răzvan Baciu, care ne-a ajutat cu making of-urile. Şi desigur, celor care m-au susţinut de la bun început! Vă îmbrăţişez pe toţi şi pe fiecare în parte! (cum ar zice prietena mea Alexa)