Fiindcă tot e 1 mai azi şi prietenii mei postează în neştire pe Facebook poze cu marea şi cu Vama Veche, mi-am amintit că am primit o invitaţie foarte mişto pe care eu n-o pot onora. Trupa VAMA se pregăteşte de lansarea noului album intitulat (foarte creativ :P) „2012„, şi ar vrea să invite bloggerii la o audiţie în premieră a noilor piese.

Noul material discografic conţine 14 cantece despre iubire, libertate, speranţă, vise, schimbare. “Pentru noi acest album inseamna foarte mult. Mai mult dacat un material musical, este o optiune. Aceea de a face muzica in care credem. Nu e usor in vremurile noastre, dar este extrem de important sa fii multumit si impacat cu ceea ce creezi. Asa ca, putem spune cu mana pe inima ca asta este muzica pe care stim si vrem s-o facem. Fara compromisuri. Si cu multa speranta”, a declarat Tudor Chirilă, solistul trupei VAMA. El mai spune şi cât de mult au lucrat la piesele de pe album. “A fost o munca de trei ani de zile. Sunt cantece la care am lucrat si cate doua luni. Trei ani in care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relatiile muzicale s-au intarit si noi am evoluat”.

Eu mă gândesc să vă trimit pe voi, în locul meu. Dacă vreţi, desigur, şi dacă sunteţi mega fani VAMA. Aşadar, care dintre voi vreţi să fiţi trimişii mei speciali pe 8 mai, ora 19.00, în Garajul Europa FM? (accept comentarii până vineri, 4 mai, ora 15.00)

Voi alege două persoane, pe aceia dintre voi care mă conving că o întâlnire cu trupa VAMA ar însemna ceva deosebit şi v-ar împlini o dorinţă pe care cândva nici nu îndrăzneaţi să o redaţi în cuvinte. 🙂

LATER EDIT: Mi-a fost foarte, foarte, foarte greu să aleg numai două persoane. În final le aleg pe Andreea, fiindcă un astfel de eveniment îi poate marca adolescenţa într-un mod pozitiv, şi pe Alina, fiindcă este unul dintre cititorii fideli ai blogului meu şi simt că merită s-o răsplătesc pentru asta. Şi o cred când spune că Vama este trupa ei preferată din România.
Sper ca ceilalţi să nu fie tare dezamăgiţi. 🙂

PS: Lansarea albumului are loc pe 28 mai, la Sala Palatului, iar fanii de pe Facebook pot cumpăra bilete cu 20% reducere, folosind aplicaţia.

PS2: Dacă aveţi o formație rock și cel puțin trei piese originale, puteţi cânta în deschidere!