Azi se desfăşoară o nouă ediţie Women On Web, dedicată femeilor active în mediul online românesc. (îmi aduc aminte că la prima ediţie din octombrie 2010 am cunoscut-o pe Crina Coco Popescu, iar în iunie 2011 cel mai tare m-a impresionat Ruxandra Meclea de la breslo.ro) Ne vom reuni la Howard Johnson, începând cu ora 12.30, în jur de 150 de persoane, pentru a asculta poveşti de succes şi pentru a ne găsi izvor de inspiraţie.

Mă bucur că organizatorii (Evensys) nu s-au limitat nici de această dată la speakeri aparţinând sexului frumos. Mie personal nu-mi plac adunările mari doar cu femei. Aşa că aştept cu nerăbdare să-i ascult pe Tudor Chirilă, Cristian Lupşa, Iulian Văcărean, Andrei Barbu, dar şi pe Georgiana Gheorghe, Emilia Popescu, Amalia Enache, Bogdana Butnar, Anca Nistor, Cristina Bazavan  sau Roxana Farca. Iar pe Sana moderator n-am cunoscut-o încă. Eu o ştiu pe Sana cireaşă, Sana biciclista, Sana actriţă, Sana colegă de birou, Sana bloggeriţă dar pe Sana moderator o voi cunoaşte odată cu voi.

Ca şi la ediţiile precedente, conferinţa va fi transmisă live online cu sprijinul Radio Lynx şi o puteţi urmări chiar aici, pe blog. (participarea la eveniment a fost gratuită, dar în acest moment sunt toate locurile ocupate)

Cât despre Activia, mi-au şoptit mie nisţe spiriduşi că vom afla lucruri interesante azi! Abia aştept! 🙂