Înscrie un proiect ce demonstrează că ești unul dintre cei care fac lucrurile să se întâmple și Rexona îți oferă 2000 de euro pentru a-l realiza. Poate fi un proiect care să îți ducă pasiunea la un nou nivel sau unul care să le deschida și altora apetitul pentru o viață mai plină și mai activă. 🙂

Dar vor fi acceptate doar acele înscrieri care țin de: sporturi (ex: dans, balet, alergat, zburat cu parapanta, ciclism etc.), activități culturale (ex: organizare de piese de teatru, cercuri de lectură, expoziții etc.) sau hobby-uri (ex: fotografie, pictat, scris, sculptat etc.).

Atenție, perioada de înscriere se încheie pe 20 noiembrie! Apoi, în intervalul 21.10.2013 – 08.12.2013, proiectele vor fi votate. Pe baza voturilor acumulate se va face un clasament format din primele 10 cele mai votate proiecte. Iar în perioada 9-15.12.2013, proiectul câștigător va fi ales (dintre cele 10 cele mai votate) de către juriul format din Toma Coconea și Dani Otil. (regulament)

Tomi spune ca nu e nevoie sa te dai cu parapanta sau să îți impingi limitele într-un maraton montan pentru a demonstra că ești activ. E de ajuns să vrei să faci mai mult, să fii din ce în ce mai bun, să îți modelezi dorințele în proiecte și să te apuci să le transformi în povești de succes.

Iar Dani crede că indiferent de numărul de oameni împotriva cărora participi într-o competiție, cel mai important adversar pentru tine vei fi tot tu. Pe tine trebuie să te împingi mai departe, să te îmbrâncești în brațele aventurii și să te lași purtat de adrenalină și dorința de a fi cel mai bun.

idei puse in miscare

SUCCES! Sper să citesc despre multe pasiuni puse în practică! Adică idei puse în mișcare. 🙂