De câte lucruri vă e frică? Puteţi face o listă scurtă? Căci a mea e lungă… sigur, îmi place să zbor cu avionul, nu mi-a fost frică să sar (de două ori!) cu paraşuta, m-am tuns periuţă, am fost aproape copilot la offroad, am dormit noaptea în cort în pădure, a venit ursul şi eu m-am culcat liniştită la loc, am mers pe creste abrupte de munţi, m-am dat de nenumărate ori pe tiroliană, probabil c-aş face bungee jumping dacă nu mi-ar fi frică pentru coloana mea, presupun că aş avea curaj să fac şi deep-water soloing… dar sigur n-aş avea curaj să merg desculţă pe cărbuni încinşi!

No way! Eu urlu ca arsă chiar şi când curge un pic apa mai fierbinte la duş…

Cu toate astea, sunt nişte oameni care zic că „firewalking-ul este un exercițiu complex de dezvoltare personală care culminează cu mersul desculț pe cărbuni încinși la peste 530 de grade Celsius. Cum cei mai mulți oameni cred că acest lucru este imposibil fără să te arzi, actul în sine demonstrează că este posibil să schimbaţi paradigme mentale și să depășiţi orice obstacol. Mersul peste cărbunii încinși este cunoscut în lumea întreagă ca fiind cea mai eficientă tehnică de atingere a excelenței.” Da, probabil că va declanșa în voi forța de a vă autodepăși, pe asta o cred!

Ce ziceţi, dacă vi s-ar oferi contextul, aţi avea curaj? Aţi avea curaj să mergeţi cu tălpile goale pe cărbuni încinşi?

Ideea e că-ntr-o joi, pe 25 aprilie 2013, va avea loc la Crystal Palace Ballrooms conferinţa Leadership 530°. Accesul la conferință pentru o singură persoană costă 190 de lei. Pentru doar 30 de lei în plus puteți lua cu voi un prieten/coleg și împreună veți plăti numai 220 de lei!

Evenimentul ăsta despre care vă vorbesc e la a doua ediţie, anul trecut peste 200 participanți au trecut desculți pe cărbuni încinși, iar experienţa lor o puteţi vedea aici:

Reiau întrebarea: aţi avea curaj? Aveţi curaj? 

Şi dacă da, şi dacă nu, vă propun următorul lucru: scrieţi-mi într-un comentariu un lucru de care vă e frică (o frică de-a voastră), dar peste care credeţi că aţi putea trece. Voi premia cel mai mişto/motivant/convingător comentariu cu un bilet la conferinţa Leadership 530°! Dar dacă mergeţi acolo, e musai să-mi povestiţi experienţa voastră! Chiar sunt curioasă să aflu câţi dintre cei care se duc acolo neconvinşi se întorc convinşi. (aveţi timp să răspundeţi provocării mele până marţi, 9 aprilie)

firewalking-inscriere

Despre firewalking se zice că reprezintă un puternic exercițiu de motivare, ieșire din zona de confort, testarea limitelor și depășirea convingerilor limitatoare ale potențialului din fiecare om. Deci şi pentru voi ar putea fi o provocare, o experiență și în același timp o ocazie de a transmite puterea personalității dumneavoastră! Gândiţi-vă bine! 🙂

PS: „For many who have walked, there is immense satisfaction in having done something that the world tells you is impossible.”

Later edit: norocoasa castigatoare – Arina. Va multumesc tuturor fiindca ati avut curaj sa vorbiti despre fricile voastre!