Săptămâna trecută, într-o zi ploioasă de octombrie, m-am întâlnit din nou cu băieții și cu Lulu de la Tribul. Aveam întâlnire și cu Dani (Oțil) din echipa lui Răzvan Simion. :p Planul era să facem o echipă de bloggeri (hey, Dani e și el blogger) și să ne întrecem cu cei de la Tribul, să vedem cine reușește să colecteze cele mai multe deodorante, din câteva Mega Image-uri, într-un timp cât mai scurt.

Din cauza vremii mohorâte, datele întâlnirii s-au schimbat, iar eu m-am fofilat și am fugit înapoi la birou înainte să se filmeze reportajul acesta pentru emisiunea de ieri dimineață.

Partea faină e că la finalul primei campanii de colectare a deodorantelor folosite, inițiată de Rexona, curierii de la Tribul vor avea de adunat deodorantele (spray sau stick) din 10 magazine participante în proiectul pilot. Până pe 22 noiembrie mai aveți timp să duceți un deodorant gol într-un supermarket Mega Image și să primiți reducerea de 25% la orice deodorant Rexona pe care-l achiziționați de acolo.

Eu am fost joia trecută, cu 3 dintre cititorii mei activi, pe care i-am scos la cafea, într-un bistro ales de hipsteri, pe nume Acuarela:

20131017_191239 20131017_203501

Acolo am povestit cu Oana (foto stânga) despre mămici active, cu Monica despre Kiboko (un proiect de educatie non-formală cu workshop-uri pentru copii) și cu Victor despre semnalizarea rutieră în trafic.