Ce ziceţi de-o tabară intensivă de creativitate şi inovatie, în Bulgaria între 12-16 iunie? 

Fix acum un an scriam despre creativitate că se poate dezvolta şi antrena. Participam atunci la Seria II de Creative Fitness Studio. De data asta, însă, cei de la Friends for Friends lansează tabăra PIC –  Personal Innovation Challenge  – un program intensiv pentru profesioniștii care-și doresc mai multă creativitate aplicată în viața profesională și personală, adică soluții și noi rezolvări la situațiile de zi cu zi.

Personal Innovation Challenge a fost conceput în așa fel încât să răspundă la două nevoi: nevoia de reinventare pe plan personal și profesional, dar și nevoia de relaxare într-un mod activ și inteligent.

În perioada 12 – 16 iunie cei 30 de participanți vor avea de ales dintre 15 ateliere fiecare dintre aceste zile:

  • ziua 1 – Back To The Roots Day,
  • ziua 2 – Personal Branding Day,  
  • ziua 3 – Game Day,  
  • ziua 4 – Innovation Day.

În esență, programul vă învață să priviţi din alt unghi situațiile care par fără ieșire și vă învață prin exercițiu ce să faceţi când nu mai e nimic de făcut. Indiferent dacă situația pe care vrei să o rezolvi ca participant este schimbarea locului de muncă sau creșterea eficienței departamentului în care lucrezi, PIC te ajută prin exerciții testate în industriile creative să găsești noi opțiuni și planuri de acțiune concrete.

PIC se va întâmpla într-un loc cu soare, pe malul unui lac, la doi paşi de mare, în Bulgaria. Pe langă antrenamentele propriu zise, veţi avea parte de ateliere simultane ținute de profesioniști din cele mai diverse domenii, iar la finalul celor 4 zile de provocare fiecare participant va primi o analiză personalizată a rezultatelor.

Pentru toate detaliile despre program şi înscriere, precum şi amănunte despre celelalte ediţii Creative Fitness Studio, accesaţi site-ul www.ffff.ro/creative-fitness-studio şi pagina lor de facebook.

CF_PIC_[FB-Cover]