Anul trecut vă spuneam că în Ţara lui Andrei mă simt acasă. Ma întorc an de an cu mare drag acolo, ca să mă încarc cu energie pozitivă. „Tara lui Andrei nu e o simpla tabara, ci un dar pentru toti copiii care vor sa faca ceva bun pentru locul in care traiesc, pentru semenii lor si pentru ei insisi.” (Vlad Chiciudean, unul dintre organizatori, membru EcoXtrem Teambuilding)

Ediția din acest an a Taberei din Țara lui Andrei continuă tema antreprenorială din competiția de proiecte Școala lui Andrei și transformă sclipirea din ochii celor mici în atracțiile unui parc de distracții. Ateliere nonformale de teorie și practică, noțiuni precum investițiinegociere,  bugetprofit sau promovare se întâlnesc cu imaginația copiilor și se transformă în adevărate parcuri de distracție. Cei mici transformă în practică informațiile nou-învățate și construiesc machete, planifică activitățile ce urmează să se desfășoare, sunt atenți la buget și negociază fiecare element ce se va afla în componența parcurilor de distracție.

Astăzi plec spre Bran, fiindcă tabăra din acest an se desfăşoară în cadrul complexului La Dolce Vita. Mă duc să văd cu ochii mei cum cea de-a şasea ediţie a taberei lui Andrei îi provoacă pe cei mici să înveţe într-un mod relaxant şi plăcut ce-i cu antreprenoriatul.