Nu-i asa ca tu, cititorul meu, nu te numeri printre cei care merg la schi/snowboard in blugi? 🙂

Iar daca tot vorbim de haine nepotrivite pentru sport, sandalele acestea cu toc, chiar daca arata cool, pe cuvant ca n-au nicio treaba cu mersul pe munte sau escalada.

Revenind la sporturile de iarna, daca iti trebuie o geaca noua de schi, salopeta, polar, bete sau pur si simplu o pereche de manusi, Rexona are urmatoarea promotie: ofera, prin tragere la sorti, 20 de carduri valorice INTERSPORT (2.225 ron, fiecare, valabile 6 luni de la data emiterii) pentru echipamente si accesorii pentru sporturi de iarnă.

Ce trebuie sa faci? Sa cumperi orice deodorant antiperspirant Rexona Woman sau Rexona Men (spray, stick sau roll-on) cu eticheta promoționala “Rexona îți dăruiește iarna care ți se potrivește” și sa trimiti codul promoțional unic de pe ambalaj prin SMS la 1735 sau sa te înscrii online, până pe 31 decembrie! 

In plus, special pentru cititorii blogului meu, Rexona ofera 5 premii a cate 3 produse Rexona (spray, stick si roll-on). Dar pentru asta trebuie sa ma convingi pe mine!

Vreau sa citesc cum pledezi: pro ski sau pro snowboard? De ce ski si nu snowboard? Sau de ce snowboard si nu ski? 🙂

Pana sâmbătă, ora 18.00, ai timp suficient sa lasi un comentariu elocvent. In weekend voi anunta castigatorii! 🙂 Pe locuri, fiti gata… START!