Acum vreo 3 săptămâni, într-una dintre cele mai ploioase zile din această toamnă, Julius Meinl oferea bucureștenilor o dimineață neașteptat de frumoasă: o parte din trenurile de metrou au circulat timp de două zile tapetate cu post-it-uri cu versuri.


Mi s-a părut, la momentul respectiv, foarte bună inițiativa. Dar iată că are și o continuare: Julius Meinl construiește pe aceeași idee și lansează singura zi din an în care versurile devin monedă de schimb!

Așadar, doar astăzi, în 80 de cafenele din întreaga țară, românii-și vor putea plăti cafeaua în versuri!  

În București, versurile vor funcționa pe post de monedă în aceste 11 locații: Goccia, La Belle Vie, Tress Cafe, Legere Café, Blues Café, Ludic, Green Hours Jazz Café, Energiea, Filos Pub, Les Bourgeois și Bistro Zattara.

La fel se va întâmpla și în cafenelele din alte 30 de orașe din țară: Arad, Bistrița, Botoșani, Buzău, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Cristuru Secuiesc, Dej, Deva, Galați, Gherla, Odorheiu Secuiesc, Petroșani, Pitești, Ploiești, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Roman, Sâncrăieni, Selimbar, Sf Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Târnăveni și Timișoara. Lista completă a locațiilor este disponibilă aici.