Pe 6 martie anul trecut vă întrebam dacă vă pasă câtuşi de puţin pe cine trimite România să ne reprezinte la Baku.

Pe 8 martie aflam cu bucurie că am fost selectată blogger oficial al Eurovision-ului, ceea ce însemna că aveam acces în Camera Verde şi urma să povestesc pe blog/Facebook/Twitter în direct din studiourile TVR. (din cadrul finalei româneşti de pe 10 martie 2012)

Pe 10 martie am reuşit să postez în română versurile mult-apreciatei melodii cântate de Electric Fence şi să transmit prima clasamentul voturilor: Mandinga primise cele mai multe voturi prin SMS, Ioana Anuţa era pe locul 2, iar Electric Fence pe 3. La TV informaţia aceasta a fost comunicată abia câteva minute mai târziu, deci cititorii mei s-au bucurat de exclusivitate. 🙂

Pe urmă, pe 11 martie, am publicat câteva statistici despre cum s-a văzut/simţit Eurovision-ul în mediul online.

Concluzia e că mie mi-a plăcut, cititorilor mei cred că le-a plăcut şi m-aş bucura foarte tare să merg şi anul acesta în Camera Verde. Mai ales că dintre cei 32 de artişti calificaţi, pe mulţi îi ştiu personal şi aş putea să mă apropii mai uşor de ei în serile semifinalelor de pe 23/24 februarie sau în cadrul finalei din 9 martie. 

Aşa că m-am înscris la concurs! (o puteţi face şi voi, sunt 10 locuri puse la bătaie pentru bloggeri şi doar unul e al Irinei Bărăgoi 😛 )

Mai multe detalii despre Eurovision puteţi afla în timp real şi de pe pagina lor de Facebook. Să ne citim cu interes! 🙂