Dacă eşti student şi ai sub 27 de ani, competiţia asta e pentru tine! Cu condiţia să fii special şi să vrei să demonstrezi asta! 🙂

Aşadar, se caută studenți excepționali, dintre cei mai buni la una din cele 5 categorii: Arhitectură, Drept, Jurnalism și Comunicare, Economie și Medicină.

CUM TE ÎNSCRII LA STUDENTUL ANULUI 2013

1. Rezolvi tema propusă pentru una din cele cinci categorii.

2. Completezi formularul de înscriere.

3. Trimiţi ambele documente pe mail la adresa categoriei la care vrei să participi.

Competiția constă în rezolvarea temelor specifice fiecărei categorii, teme ce au caracter practic și fac referire fie la rezolvarea unor probleme ale societății contemporane, fie la comentarea și interpretarea unor aspecte concrete ale domeniilor respective. La finalul perioadei de înscriere, 12 mai 2013, juriul format din reprezentanți ai companiilor partenere și profesori universitari va alege cele mai bune 5 lucrări pe fiecare categorie.

Premierea va avea loc la sfârșitul lunii mai, în cadrul Galei Premiilor „Studentul Anului”, un eveniment formal ce îi adună împreună an de an pe cei mai buni studenți din țară cu specialiștii și liderii de opinie ai domeniilor pe care le studiază. Deținătorul celei mai bune lucrări pe fiecare categorie va primi trofeul „Studentul Anului 2013” și premiul de 1500 de euro, iar cei clasați pe locurile 2 și 3 vor fi recompensați, de asemenea, cu bani și burse sau internshipuri.

Poţi descărca formularele de înscriere (în care sunt detaliate și temele ce trebuie rezolvate) de pe site-ul proiectului: www.studentulanului.ro, deadline-ul de aplicare fiind 12 mai 2013.

PS: Tema concursului la categoria „Jurnalism şi comunicare” e „Imaginea starului TV în contextul promovării de marcă.” Fun!

Aşa că îţi urez succes! Dacă vrei să ieşi din turmă, ocazia asta e perfectă! 🙂