Pe 26 Aprilie, în Parcul Tineretului din București, va avea loc prima cursă The Color Run™ din România!

The Color Run  – cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Distracția continuă și după încheierea cursei, cu un festival unde din nou va fi folosită pudra colorată din belșug, pentru o explozie de fericire și experiențe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinații de culori intense.

Există doar 2 reguli, mari și late:

1.     Incepem cursa în haine albe.

2.     Trecem linia de sosire scăldați în culori. 🙂

Sună atractiv, vine careva cu mine? 🙂 Am 4 invitații duble, pe care le ofer pe blog, prin tragere la sorți, dintre cei care își manifestă în comentarii dorința de participare, până duminică, 23 februarie!

Pentru ceilalți, care vor să-și rezerve sigur un loc: până pe 28 februarie, taxa de participare e 95 de lei. Apoi:

  • 115.00 Ron, între 01-31 mar 2014
  • 150.00 Ron, între 1-12 apr 2014

Iar până pe 24 februarie, inclusiv, oricine cumpără minim 2 bilete plătește cu 10 lei mai puțin pentru fiecare bilet (adică 85 lei în loc de 95 lei)!

Mai multe detalii despre The Color Run™  găsiți pe site, pe facebook, sau chiar pe youtube-ul lor.  

Eu vreau să vă mai zic doar așa: The Color Run™ este o organizație cu scop lucrativ, însă colaborează cu organizații nonprofit. Și primul proiect social susținut de The Color Run România este proiectul Grow, organizat de Școala de Valori și AIESEC Romania.