Ce-ai vrea să primești de Crăciun, ceva ce-ți dorești deja, super util și la țanc, sau ceva care să te ia prin surprindere, să caști ochii mari de bucurie?

Mie, de cele mai multe ore, îmi plac surprizele. Dar în anii trecuți mi-am făcut și singură cadourile alea pe care mi le doream foarte tare. Anul trecut mi-am luat laptop nou, și-am primit și-un SSD (Moșu’ a știut chiar mai bine ca mine de ce-am nevoie), acum 2 ani mi-am luat Galaxy S3-ul. Cadourile utile (funcționale) mi le-am cam făcut singură, răsfățurile le-am primit de la prieteni. (ședințe la masaj, bilete la concerte, boardgames noi, cărți, ceaiuri fancy etc.)

Iarna asta Moșu’ crede că merit un Apple iPad Mini, 16GB, Wi-Fi, Space Grey, hmm.

Mos Craciun crede ca merit

Sau măcar o periuță electrică Oral-B D34-545 Triumph. 🙂

Mos Craciun crede ca merit 2

Dacă vrei să afli ce cadou ți se potrivește ție, dă click, și Moșu’ îți va spune. 🙂

Moșu’ se va uita printre pozele tale de pe Facebook, va alege câteva relevante dintre ele, și apoi îți va da o recomandare pe măsură. Dacă-mi arăți și mie în comentarii (cu printscreen sau share link postare publică pe Facebook-ul tău) ce cadou crede Moșu’ că meriți, participi la tragerea la sorți pentru un iPad Mini, 16GB, Wi-Fi, Space Grey. Cu condiția să faci asta până luni (22 decembrie, ora 23.59) cel târziu.

Deci, ce zice Moșul tău eMAG?