Experiența pe care am avut-o anul trecut ca membru al juriului în competiția Superscrierea Cititorilor a fost una tare plăcută, țin minte că am acordat și eu notă maximă textului câștigător.

Motiv pentru care am acceptat din nou să fiu în juriu, la cea de-a doua ediție, care se desfășoară chiar acum. Așadar, dacă ai citit un text excepțional, înscrie-l în competiție! Ai șanse să câștigi și tu, și autorul de drept al articolului.

Mecanismul e simplu:

  • Te gandesti la un text de non-fictiune care te-a marcat in vreun fel (sa nu fie scris de tine si sa fi fost publicat dupa 1 oct 2013).
  • Il inscrii in concurs (aici) – pana pe 8 iunie.
  • Il poti share-ui ca sa iti convingi prietenii sa il voteze.
  • Ne bazam pe votul publicului de a alege cele mai demne scrieri de top 10, care vor ajunge apoi la Juriul Cititorilor. (din care fac și eu parte, așa cum ziceam mai sus)
  • Daca juriul alege articolul propus de tine, vei primi premiu atat tu (un smartphone Samsung Galaxy Core 4G Black), cat si autorul respectiv (300 de euro), din partea Orange. Tea Forte Romania si editurile Humanitas si Publica vor oferi de asemenea premii. In plus, vor primi carti si participantii care ajung in top 10.

Hai să promovăm împreună scriitura de calitate și poveștile care au puterea să schimbe lumea, vrei?

superscrieri