Anul trecut Rexona a lansat o competiție dedicată oamenilor care au pasiuni  pe care vor să le și pună în practică. Întâmplarea face că Tibi Neagu, câștigătorul de-atunci, mi-e prieten. Și știu de la el că a reușit, cu cei 2000 euro câștigați, să pună în practică proiectul „Descoperă România prin sporturi de aventură”. (5 ieșiri în zone diferite ale țării, fiecare ieșire fiind construită în jurul unui sport de aventură: februarie – trekking în Piatra Craiului, martie – mountain bike în Parcul Natural Comana, aprilie – parapantă la Rânca, mai – rafting pe Jiu, iunie – escaladă in Cheile Dobrogei) 

Toate bune și frumoase, „Idei: în mişcare” a ajuns la a doua ediție, iar Tibi e acum în juriu.

Competiţia e în plină desfășurare și se adresează oamenilor care au curaj să se arunce cu capul înainte, indiferent că proiectul lor e despre hobby, cultură, sport, călătorie, tehnologie sau comunicare. Cele 3 etape sunt:

  •   7 – 26 noiembrie : etapa de înscriere, în care oamenii cu idei curajoase şi ambiţioase îşi pot înscrie proiectele
  •   27 noiembrie – 8 decembrie: etapa de votare a tuturor ideilor înscrise în competiţie
  •  8 – 14 decembrie: etapa de jurizare, în care cele mai votate 10 proiecte vor fi jurizate de către Dani Oțil, Tomi Coconea şi Tibi Neagu.

Rexona _ Idei in miscare 2014

Așa că dacă aveți un vis pe care vreți să-l transformați în realitate, acum ar putea fi momentul să-ncercați! SUCCES și… sper să citesc despre cât mai multe pasiuni puse în practică! Adică idei puse în mișcare.