În decembrie s-a deschis în Băneasa Shopping City cel mai nou și modern spațiu de divertisment al unui centru comercial din România. Iar marți am fost și eu la Grand Combo, la o petrecere-tribut adusă unei adevărate legende a entertainment-ului și design-ului, Studio 54.

În total am petrecut vreo 5h30′ acolo, cu câțiva colegi de birou, dar am testat doar o parte din jocurile și conceptele promovate: shuffleboard-ul, una din mesele de biliard și câteva jocuri de consolă în alveolele rotunde numite Lounge Booths. Oferta întreagă fiind asta:

jocuri grand combo

Personal, cel mai tare mi-a plăcut Shuffleboard-ul, pentru că e un joc nou introdus în România, care se joacă aproximativ așa:

shuffleboard baneasa

IMG_1380

(da, aia-s eu!)

Nu este vorba de air hockey, nici curling, ci despre ceva diferit. Bazându-te pe tactică şi mişcări calculate, trebuie să împingi pucul de-a lungul mesei, cu o intensitate mai mare sau mai mică. În funcţie de zona în care se oprește pucul, tu (sau echipa ta formată din maxim 2 oameni) acumulezi un anumit număr de puncte. La început sigur că intervine și un pic de noroc, dar odată ce prinzi mișcările, începi să gândești strategic, cum să faci să aduni mai multe puncte și să-ți elimini concurența. 🙂 M-a cam prins, am acaparat masa de joc. Și în caz că vreți să știți cât costă, prețurile sunt acestea:

jocuri grand combo 2

Prețurile pentru celelalte jocuri le găsiți pe site, vreau să vă mai arat doar câteva poze cu întreg spațiul, care arată foarte bine.

Dacă n-aveți planuri mărețe pentru weekend-ul acesta, merită să dați o fugă la Grand Combo. 😉