Scriu articolul ăsta în timp ce ascult radio, sau ascult radio în timp ce scriu acest articol. Și nu orice radio, ci radioul meu preferat (mai nou), descoperit absolut întâmplător într-o sâmbătă în care făceam brioșe. Deschisesem TV-ul pentru muzică, și l-am descoperit prin aplicația TuneIn Radio. E el: Kredens Cafe Radio, care emite din Ucraina! Nu s-a întâmplat, până acum, să nu-mi placă vreo melodie rulată de ei. Unde mai pui c-am descoperit și melodii noi (pentru mine) care-au intrat la Favorites? (ex: Imany – Pray for Help)

Despre vivre.ro v-am mai povestit și altă dată, dar ieri am primit cea mai recentă comandă de la ei și mi s-a reactivat pasiunea pentru site-ul acesta. Promoții diverse la decorațiuni, lumânărele, rame foto, forme neconvenționale de mobilier, în culori moderne sau retro, perne decorative, ustensile de bucătărie, rafturi de perete, tablouri, vaze, coșuri pentru picnic etc., de toate găsiți pe site. Atenție, însă, durează destul de mult până livrează o comandă. Dacă vreți să faceți un cadou cuiva, comandați-l din timp, cu 20 de zile înainte. Iar stocul e destul de mic, se epuizează în aceeași zi anumite produse.

Pizza, când mi-e poftă, comand de la Fabio Pizza; e un pic mai scumpă, dar e delicioasă și au și blat integral, o alternativă dietetică la celalte tipuri de blat! (În plus, îmi place service-ul lor.)

Dacă totuși vreau ceva mai consistent, apelez la FoodPanda.ro, fiindcă e lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România, cu peste 250 de restaurante listate. 

Pe telefon, dincolo de aplicațiile Google, Facebook, Whatsapp, folosesc Waze, „aplicația de navigație și trafic cu cea mai mare comunitate din lume”. Aplicația asta e eficientă atât într-un oraș ca București (ca să știi unde-s blocaje mari și să le ocolești), dar și la drum lung, ca să te ferești de radare, accidente și alte intemperii. Și îmi place fiindcă e colaborativă. V-o recomand. 

Voi ce-mi recomandați mie? Hai, împărtășiți din locurile/lucrurile alea bune, pe care le țineți doar pentru voi. 🙂