Nașa mi-a scris sâmbătă după-amiază pe Facebook: „Nu mai stiu ce să înțeleg: când ai venit de la Roma de vii acum la Brăila???”

Într-adevăr, și eu eram un pic confuză, totul se întâmpla așa de repede! Joi a fost o zi normală la birou, joi seară am fost la vizionarea filmului „Finding Joe” la Institutul de Fericire, joi noapte am scris până târziu, vineri la 4am eram în picioare, la 5.15 eram la aeroport, la 6.30 mă urcam într-un zbor Wizz Air, iar pe la 7.30 aterizam pe aeroportul Ciampino din Roma.

La peste 10.000 de metri altitudine, în timpul zborului, George Georgakopoulos (Vicepreşedinte Executiv, Credite Persoane Fizice, Bancpost), Cosmin Vladimirescu (Country Manager România şi Moldova, MasterCard) și un tip simpatic de la Wizz Air ne-au prezentat noul card de credit WIZZ Bancpost şi programul de loialitate asociat. Se pare că poți să cumperi, să primești puncte, și să călătoreşti gratis! Practic, fiecare cumpărătură sau plată realizată cu acest card se transformă în puncte WIZZ, prin programul Shop & Travel, explicat mai jos:

INFOGRAFIC wizz fata ok (1)

Din câte am înțeles, acest program oferă cel mai înalt nivel de recompensare (până la 4% din valoarea de achiziţie) dintre programele de loialitate ale cardurilor de credit comparabile din România.

Toţi deţinătorii de carduri primesc acces gratuit la WIZZ Discount Club, prin care beneficiază de o reducere garantată de 45 lei la fiecare zbor (90 lei dacă e vorba de un bilet dus-întors). Ca membru trecut & actual al WIZZ Discount Club, facilitatea asta și accesul gratuit şi nelimitat la MasterCard Business Lounge din Aeroportul Henri Coandă îmi plac cel mai mult. 😛

Deși ziua a fost una lungă (am aterizat înapoi pe Otopeni abia pe la 23.40), timpul efectiv petrecut în Roma turistică a fost scurt. Într-o fugă prin acest oraș imens, complet străin, am încercat măcar să-mi dau seama care-s zonele iscusite, pentru ca la a doua tură prin Roma să mă duc la punct ochit. Și, deși nu mi-a venit să cred, am acoperit destul de multe dintre recomandările prietenilor mei, sosite pe Facebook:

Apropo, să zburați în aceeași zi către un oraș european și-napoi pare obositor, dar dacă vă place să călătoriți și alegeți bine destinația, credeți-mă, o să vă încărcați cu energie, n-o să simțiți deloc oboseala!