Pe parcursul celor 3 luni de vară care urmează, pe o plajă din Costinești, într-o casă dedicată petrecerilor memorabile, printre tineri de toate vârstele, Lipton va fi animatorul distracției.

Casa asta e deja aleasă, rezervată și va fi ocupată de oameni din întreaga țară, care vor ajunge acolo ca urmare a surprizelor din campania „Ia-ți vacanța cu Lipton„. Dacă vei contribui cu idei creative pentru decorare, s-ar putea să mergi și tu la mare! Garantat! Să-ți povestesc:

Weekendul acesta voi participa împreună cu Sore, Dorian și 7 bloggeri la decorarea casei Lipton. Nu știu cine a avut ideea să lase casa pe mâna noastră, dar 8 bloggeri înarmați cu diferite țesături și alte „arme albe” își vor face sâmbătă de cap. Sigur, vom și munci, dar mai mult ne vom distra, eu așa cred, fiindcă vom primi provocări pe echipe și ne vom bate-n Like-uri și Share-uri. Cert e că la final casa (măcar un colț, o cameră) ar putea arăta așa cum decid eu, împreună cu tine.

Spre exemplu, tu ce-ai zice de o astfel de baie, decorată cu scoici și stele de mare?

beach-themed-bathroom-decorating-ideas-beach-decoration (sursa foto)

Dar de o cameră îmbrăcată-n galben și-n picturi…abstracte? 😀

yellow_room-600x400(sursa foto)

Oricum ar fi, eu vreau un hamac în mijlocul living-ului, dacă se poate. Dacă nu, măcar pe verandă. Sper să fie casă cu verandă.

În fine, o să am mare nevoie de inspirație. Nu cred că o să avem voie să pictăm efectiv pereții (sau să-i dărmăm 😛 ), dar cu tot felul de obiecte/desene făcute de noi sigur vom putea contribui. Dacă mă ajuți cu idei creative DIY, ai putea câștiga un weekend prelungit la mare (pentru 2 persoane), în perioada 7-10 august. Și da, voi fi și eu în casa Lipton în intervalul acela; o să-ți propun chiar câteva activități meeeeega fun pe care să le facem împreună. 

Concursul ține până duminică (25 mai), ora 18.00. Practic câștigătorul va fi ales dintre cei care comentează la acest articol de blog și cei care mă vor susține în timpul decorării casei, cu idei si comentarii publicate pe Facebook la postările mele. Stay tuned! Voi anunța undeva pe marți, 27 mai, cine își ia vacanța cu mine și cu Lipton la mare! 

Ah, și încă ceva: dacă vrei să fii la curent cu provocările lansate de Lipton, urmărește-le pagina de Facebook. În weekend se lasă cu surprize.