Echipa de cicliști care desenează o lămâie pe harta României a parcurs deja mai bine de jumătate din traseul de 2500 de km. Iată așadar că cel mai mare desen cu GPS pe harta României, parcurs în totalitate cu bicicleta, prinde contur.

lamaia - 2 august

Cei 4 bicicliști care au luat startul pe 18 iulie, din București, se odihnesc acum în Cluj-Napoca, după 1427 km pedalați, și se pregătesc pentru ziua 17. Între timp, eu am reușit să le adresez câteva întrebări pe e-mail, am fost curioasă să aflu cum rezistă, ca echipă, la cât se trezesc dimineața și dacă au deja amintiri de pe traseu, pentru nepoți. 🙂

CiucRadlerRomaniaActiva‬

De la stânga spre dreapta, cei 4 sunt: Alexandru Grecu (A), Irina Ifrim (I), Ruxandra Bunea (R), Cristian Soare (C). Eu una îi urmăresc pe toți pe Facebook și simt deja că îi știu de mult, dar hai să-i cunoașteți și voi:

 

De ce ai acceptat să participi la traseul Ciuc Radler Romania Activă?

A: Din dorinta de a promova un stil de viata sanatos, iar oportunitatea de a vedea multe dintre frumusetile tarii a contat, de asemenea.
I: Mi s-a parut o provocare de a-mi depasi limitele.

Irina Ifrim

Te-ai antrenat în vreun fel anume pentru tura asta de 2500 de km cu bicicleta?

R: Sunt destul de antrenata de la concursurile la care am participat in vara asta si de la antrenamentele la sala.
A: Ciclismul, chiar si la nivel de amator, implica 3-4 antrenamente pe saptamana, oricum. Asa ca sunt destul de antrenat.

Alexandru Grecu

Cum arată programul vostru zilnic, la cât vă treziți și cam în câte ore pedalați cei aprox. 80-100 km  pe care-i aveți zilnic de parcurs?

C: Ne trezim pe la sapte si jumatate, luam un mic dejun consistent si cafea!!! Ne facem incalzirea, iar apoi pedalam pana la ora pranzului. Viteza medie e cam de 20 de km pe ora, in functie de teren si conditiile meteo, asa ca durata zilnica de pedalat nu e constanta. Incercam sa vedem cat mai mult din orasele in care ne oprim. Seara facem, obligatoriu, masaj, pentru ca muschii sunt foarte solicitati.

Cristian Soare

Care e starea de spirit a echipei, rămâneți prieteni până la final? 🙂

I: Noi asa ne gandim. Mie mi-ar placea foarte mult sa reluam parcursul asta si la anul!

R: Functionam foarte bine ca echipa si ne ajutam reciproc, ne-am gasit ritmul de mers pe bicicleta impreuna, si, da, cu siguranta, vom ramane prieteni. Am trecut prin multe experiente care ne-au apropiat.

Ruxandra Bunea

Care e cea mai amuzantă faza care vi s-a întamplat până acum pe traseu?

A: Au fost multe, dar tin mai degraba de felul in care ne-am sudat ca grup. Nu sunt sigur ca povestite ar avea prea mult umor.

Primiți multe mesaje de încurajare, vă recunoaște lumea pe stradă?         

A: Primesc mesaje de incurajare si am avut si placuta surpriza sa fiu recunoscut pe strada in vreo cateva randuri.
I: Eu primesc mesaje de la colegi si prieteni cu care n-am mai vorbit de ceva vreme si as vrea sa profit de ocazie pentru a le multumi. Ma motiveza mult sustinerea lor.

 

E bine de știut că și voi puteți susține echipa Ciuc Radler România Activă prin mesaje de încurajare sub formă de text, foto sau video pe ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Iar susținerea vă poate aduce, pe lângă satisfacție personală, și o bicicletă nou-nouță. 🙂