M-am uitat de multe ori fascinată la traseele pe care eu și prietenii mei le marcăm în aplicația Strava, dar aseară a fost prima oară când mi-am propus să realizez un desen cu ajutorul GPS-ului.

Traseul în sine are doar 1,9 km, dar mie mi-a luat fix 17:20 minute ca să-l desenez, fiindcă mă tot opream ca să mă văd pe hartă să mă asigur că sunt pe drumul ce bun. Am pedalat cu o viteză medie de 9.6km/h, mi-e și rușine.

Screenshot_2015-07-16-06-31-02

Seamănă? (dar nu răsare 😛 )

Am desenat această ”patină” pentru a încuraja inițiativa Ciuc Radler România Activă.

Ciuc® Radler și-a propus să traseze cel mai mare desen pe GPS din România (sub formă de lămâie), parcurs în întregime cu bicicleta. Echipa care va pedala peste 2500 km va pleca pe traseu în data de 18 iulie, din București. Traseul va atinge atât zone urbane din Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care le va testa anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.

Desenul trasat de echipa de cicliști pe GPS va putea fi urmărit în timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Suporterii din toată țara vor putea trimite membrilor echipei mesaje de încurajare prin intermediul platformei, în format text, foto sau video, iar cei mai activi vor primi premii constând în biciclete.

unnamed

Dacă ești pasionat/ă de sportul pe două roți te invit sâmbătă, 18 iulie, ora 9:30 în Parcul Herăstrău, intrarea de lângă Fântâna Miorița, să îi susținem împreună pe bicicliștii care vor pleca pe traseul de peste 2500 km și să ne alăturăm lor pentru primii 60 de km. Ce zici? Ne vom deplasa în pluton și viteza medie de rulare va fi de aproximativ 25 km la oră pe traseul acesta din nordul Bucureștiului. Și se lasă cu tombolă. 🙂 Vii?