Pe la începutul lunii martie am văzut pe pagina de Facebook Skirtbike România un mesaj care suna așa: „Fetelor, mai avem nevoie de o biciclistă care să facă parte din echipa SkirtBike la Road Grand PINK și Prima Evadare. Cine vrea să ni se alăture? Dați de veste la simona@skirtbike.ro Cu mulțumiri!”

Mai întâi m-am entuziasmat, apoi am verificat în ce weekend pică Road Grand PINK, primul concurs de ciclism feminin din România – 26 aprilie 2015, apoi i-am scris Simonei, Simona m-a întrebat dacă pot să particip și la Prima Evadare, un concurs prietenos de ciclism cross country – 10 mai 2015, i-am răspuns că da, m-a mai testat nițel and that was it. Neoficial făceam deja parte din echipa Skirtbike, alături de alte 5 bicicliste.

De azi, însă, E OFICIAL! Avem echipă, avem tricouri (girlish / pinkish / flower-power, you name it 😛 ) și abia așteptăm primul antrenament de echipă. 🙂

Personal, eu sunt mai încântată de Prima Evadare, va fi prima oară când voi participa cu MTB-ul la o competiție. Și ăsta-i abia începutul! Hai, cine mai vine, facem gașcă mare de bicicliste la concursuri?