Sâmbătă, pe 23 aprilie, ar fi trebuit să fiu cu bicla spre mare, dar momentan am decis să mă mulțumesc cu pozele lor de pe Facebook. 🙂

Sâmbătă se desfășoară și cea de-a doua ediție a Road Grand PINK, un concurs de ciclism doar pentru fete, la care anul trecut am învățat să număr până la 5. 🙂

Sâmbătă, la Romexpo, se întâmplă „I Bike Bucharest„, un eveniment organizat de OPTAR şi EXPOBIKE, în cadrul căruia participanții și bicicletele lor vor forma o bicicletă uriaşă, care va fi fotografiată şi filmată de la înălţime. Ora 13.00!

Și tot sâmbătă e și Marșul Bicicliștilor, cel de-al optulea Marș al Bicicliștilor: Ne întâlnim la ora 14.30, la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herăstrău, toți aceia care ne simțim stingheri într-un oraș al mașinilor. Vă așteptăm să cerem împreună un #oraspentruoameni.

Alte vești tematice:

Bucharest City App au lansat Bike Zone – Categorie nouă dedicată bicicliștilor! Veți găsi mai bine de 30 de magazine și service-uri de biciclete, toate centrele de închiriat din București și localurile bike friendly. Iar pentru turiștii străinii, dar nu numai, au pregătit un itinerariu perfect de parcurs cu bicicleta: din Herăstrău și până-n Centrul Vechi.

IKEA a lansat Sladda – prima lor bicicletă. Cam așa arată:

SLADDA_bicicleta (1)

(momentan nu se găsește în România, nu vă impacientați)

Pedalați, copii, pedalați cu spor! 🙂

PS: Ne vedem pe traseu, pe undeva?