– Buna Elena! Esti cumva in tara? Sau in alta tara? :))
– Hey! Sunt in RO 😀
– Fain. Ai cumva 2 minute sa te sun? E mai usor la telefon.

Și m-a sunat Catalin. Și mi-a povestit de intalnirile pe care le organizeaza el la Ploiesti, cu invitați fotografi, care discută pe tema fotografiei în contextul societății actuale.

Suna interesant, aș fi mers la un astfel de eveniment. Și cum îmi povestea Cătălin așa, m-a întrebat dacă m-aș duce și eu ca speaker la următoarea întâlnire, de marți, 16 februarie. Adică mâine.

Și nu știu ce-a fost în capul meu când am zis da. Deci mâine voi fi la Ploiești, la Cu și despre oameni – Discuții fotografice. Ce caut eu printre fotografi, greu de zis. Sper doar să nu mă fac de râs. Lui Cătălin i s-a părut interesant să participe și-un d-ăsta ca mine, instagrammer, blogger călător. Așa că dacă sunteți mâine seară în Ploiești, de la 6.30 ne puteți asculta/adresa întrebări. Vom fi pe Strada Golești, nr 5, iar intrarea e liberă, pe bază de confirmare.

Despre mine Cătălin a scris așa: Unindu-și cele două pasiuni, scrisul și călătoriile, a început să-și scrie părerile, dezvoltându-și treptat un stil aparte. Este prietenoasă, deschisă, dornică de nou și mereu cu un sfat potrivit. Călătorește cât de mult poate, participă la evenimente culturale și poate fi catalogată drept o persoană plină de viață și inspirație. Neintrând direct în liga fotografilor profesioniști, este amatoare de artă, iar împreună cu pasiunea pentru cunoaștere, suntem singuri că ne va oferi sfaturi bune în ceea ce privește relațiile cu oamenii cu care dorim să interacționăm în excursiile noastre.

Eu nu sunt sigură deloc, dar vedem mâine ce-o ieși! 🙂