Despre inaugurarea primului magazin Gerovital din România citisem în septembrie. N-a trecut mult timp și zilele trecute am fost invitată la evenimentul de lansare al celui de-al treilea magazin Gerovital Plant, din mall Veranda. 

M-am dus, curioasă să văd cum a evoluat compania care produce Laptele Doina de mai bine de 50 de ani. Și mi se pare că-i merge foaaarte bine acestui cel-mai-important-producător-român-de-cosmetice. În prezent rețeaua Farmec numără 8 puncte de distribuție în Cluj, București, Argeș, Sibiu, Brașov și Neamț și 3 puncte de lucru în Baia Mare, Craiova și Focsani. În acest moment, Farmec are 11 magazine proprii în orașele Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Târgu-Mureș, Sibiu, Constanța, Brașov și București. Și se tot dezvoltă.

magazin-gerovital-veranda

Noul magazin Gerovital din noul Mall Veranda are o suprafață totală de 34 de metri pătrați, iar pentru amenajarea acestuia s-au investit peste 60.000 de euro. Magazinul oferă toate produsele din gamele Gerovital și Aslavital, dar și consultanță permanentă legată de acestea. Dacă ajungeți pe acolo, puteți beneficia gratuit de un test de dermoanaliză, în urma căruia aflați informații despre tipurile de ten (mixt, gras, uscat, gras), precum și despre nivelul de hidratare și cantitatea de melanină din piele. În funcție de aceste rezultate, consultanții Gerovital vă pot recomanda produse cosmetice adaptate pielii voastre.

Gerovital este o marcă de încredere, inovatoare, cu produse eficiente, create de specialiști cu tradiție în domeniu. În ultimii ani, este brandul numărul 1 în preferințele românilor, pe segmentul Care, conform datelor Nielsen, iar popularitatea sa este în continuă creștere.” În plus, la începutul anului, Gerovital a obținut titlul de Superbrand 2015, într-o competiție în care au fost analizate calitatea, performanța și popularitatea a peste 1500 de branduri. De asemenea, Gerovital a fost declarat cel mai puternic brand românesc, în topul BrandRO, publicat în luna septembrie 2016.

PS: Până pe 13 noiembrie puteți beneficia de 20% discount la orice achiziție din magazinul Gerovital situat în Veranda.

PS2: În toate magazinele Farmec și Gerovital, luna aceasta aveți 20% reducere și la produsele de îngrijire a părului din gama Gerovital Tratament Expert! (Căutați magazinul din orașul vostru și bucurați-vă de promoție)