Primul meu blog a fost pe Yahoo! 360°. Adunasem câțiva cititori: un fost coleg (și iubit :D), o colegă de clasă și încă vreo 2 rătăciți. Și ei scriau pe Yahoo! 360° și făceam un fel de troc: tu mă citești pe tine, eu te citesc pe tine.

Prin martie 2008 am început să scriu pe www.pleiada.wordpress.com alături de 6 prieteni, oarecum de-aceeași vârstă. (Mulțumim, Răzvan, că ne-ai strâns laolaltă) S-a numit Pleiada fiindcă ne-a plăcut potrivirea cifrei şapte şi conotaţia de grup cu un interes literar. Eram și mai suntem prieteni, dar eram și suntem din ce în ce mai diferiți. 🙂 Iar prin septembrie 2009, fiindcă rămăsesem cam singura care mai scria pe blogul nostru colectiv, m-am mutat pe blogul pe care-l citiți acum, cu suport tehnic din partea lui Buddha, zis și Alex Negrea.

În 2009 am scris prima recomandare pe CeRecomand.ro și primele articole pe recitiri.ropr365.ro. Tot în 2009 am scris și primele mele guestpost-uri.

Tema blogului n-am mai schimbat-o din 2011, arată fix la fel. Și încă îmi place. Sau mă rog, nu m-am plictisit atât de tare de ea încât să îmi creez singură bătăi de cap. Sau să-i creez lui Zoso. 🙂

Subiectele abordate s-au mai schimbat în timp, au evoluat odată cu mine și cu viața mea privată, cu interese, pasiuni și preocupări noi.

Și chiar dacă scriu mai rar, în niciun caz nu mă gândesc să renunț. Blogul va trăi atâta timp cât eu voi considera că-i ajută şi pe alţii în afară de mine. Dar despre asta am mai scris.

 

Povestea de mai sus, însă, am scris-o azi în fix 17 rânduri pentru că trupa PROCONSUL aniversează anul acesta 17 ani de activitate, pe care îi vor sărbători pe 7 mai, printr-un concert la Berăria H, alături de Alexandra Ușurelu, Adi Despot, AMI, Ioan Gyuri Pascu, Alexandra Crăescu, Răzvan Simion și un invitat surpriză. Cu ocazia asta și-au scris și ei #PovesteaNoastra (adică a lor 😀 ) tot în 17 rânduri. Iar mie mi-a plăcut provocarea, așa că am scris și eu.

Proconsul _ povestea noastra _ 17 ani