Mai țineți minte articolul acela de la finalul lunii octombrie, în care vă întrebam care pe unde plecați în weekend-ul prelungit de 1-4 decembrie și în care vă recomandam peste 50 de zboruri la preț mic? Ei bine, în cele din urmă noi ne-am luat bilete la Roma. Plecăm mâine, trei cupluri și-un bebe. (E prima oară când călătorim cu un bebe, o să fie cel puțin interesant, nu?)

Partea bună e că am luat biletele din timp, pe 2 noiembrie. Partea proastă e că n-am avut timp (nu mi-am făcut timp) într-o lună de zile să mă gândesc un pic mai în detaliu la excursia asta, să văd ce-au mai scris alți bloggeri care-au fost de curând pe acolo, să schițez un itinerariu cât de cât.

Până acum câteva minute nici măcar nu știam cum e vremea în perioada asta în Roma. Oare e de cizme sau de pantofii ăia cei mai comozi?

Și-acum serios, aveți ponturi/recomandări/sfaturi pentru 4 zile la Roma? Până acum știu că la restaurantul Naumachia, aproape de Colosseum, au cotlet bun de berbecuț și stridii delicioase. (mersi, Andrei!) Și mai știu de la Cezar că se mănâncă foarte bine la Ponte e Parione, lângă Piazza Navona.

Altceva? Ce nu trebuie să ratez? În afară de Colosseum, Fontana di Trevi, Columna lui Traian, castelul Sant Angelo…

Roma_125_result

Roma_305_result Roma_112_result