Nu știu voi, dar eu trăiesc perioada aia în care toată lumea se căsătorește, face copii și/sau se mută în propria casă, achiziționată pe credit de 30 de ani. Și-atunci, apare des întrebarea: ce le luăm cadou? 

Poate un boardgame pe care nu-l au. Recomand Code Names, 85 lei, fiindcă sunt șanse mai mari să fie plăcut de oricine. Se joacă în 2 echipe, una dintre ele ofertă cuvinte ca indicii, care să sugereze celorlalți jucători ce cărți să aleagă, iar ceilalți sunt nevoiți să dezbată pentru a descifra înțelesul indiciului. Sau poate Dixit Odyssey, fiindcă se poate juca în 12 persoane, potrivit pentru petreceri.

O trusă pentru desenat Monet, sunt 88 de piese pentru desen si pictura, într-o cutie elegantă din lemn. 109 lei.

Sau un set complet de pictură cu sevalet de teren Daler-Rowney, care conține și 30 coli de hartie pentru desen si schite + 12 tuburi culori acrilice. 290 de lei

(Pornisem de fapt de la ideea de a le dărui instrumentele necesare ca să-și deseneze/picteze singuri un tablou.)

Dacă sunt genul shabby chic, poate le-ar plăcea o ramă în genul acesta, costă 54 lei. Dar musai să o umpleți cu fotografii, chiar dacă ei voi alege altele mai târziu.

Sau o decorațiune ansamblu din 5 litere individuale din lemn ‘Relax’. (45 lei) Fiind albe, literele se asortează în orice încăpere și cu orice culori, dar pot fi și vopsite.

Un tirbușon bun (146 lei), alături de o sticlă de vin. Noi avem unul din ăsta și e ‘nezeul tirbușoanelor. (sau, dacă vreți, puteți să vă aruncați la un Set sommelier de 5 piese, la 265 lei)

Ce ziceți de un Slow cooker Crock-Pot, la 230 lei?

Știu, e tot o oală. Dar măcar e una specială, cu acțiune lentă. Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime şi astfel obţii o mâncare sănătoasă şi gustoasă.

Poate un dispenser cu robinet pentru băuturi party, capacitate 8 l, 125 lei?

Un set de pizza și paste, 86 de lei 

Conține cuțit pizza, razatoare parmezan, măsuratoare spaghete & clește pentru spaghete, pentru o cină cu iz italienesc.

Dacă stau la casă, poate-ar merge un set de 18 ustensile pentru grătar, din oțel inoxidabil, cu mâner de lemn.

În niciun caz nu m-aș arunca la așa ceva. Deși, pe bune, mama are un astfel de set pentru 12 persoane pe care-l folosește de ani buni.

De asemenea, la capitolul AȘA NU: decorațiune copacul abundenței cu bancnote Euro. Geez.

Alte exemple de cadouri fericite, ca să completez articolul?