Trupa VUNK a descoperit o nouă specie de om: CAMELEOM! Și săptămâna viitoare, pe 24 mai, ne pregătește un super concert simfonic rock, la Arenele Romane.

„CAMELEOM-ul este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, sentimentele de vină, speranțele, visele, așteptările sau reușitele, fără să încerce să le ascundă. Suntem înconjurați de oameni care se tem din ce în ce mai tare să-și asume cine sunt, să-și exteriorizeze emoțiile, din teama de a nu fi judecați, din teama de a nu fi înțeleși și asistăm cu toții la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arăta că la fel ca ei suntem mulți, suntem toți.”

Este prima dată când VUNK cântă la Arenele Romane, practic în acest an mută acolo concertul lor anual tradițional de la Sala Polivalentă. Spectacolul povestește transformarea unui om și a emoțiilor prin care trece în fiecare zi de la răsărit până în noaptea ce urmează. Alături de formație, va fi o orchestră de peste 50 de oameni, dirijați de George Natsis. 

Biletele (care costă între 70-160 lei) se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea.

CONCURS

Sunt convinsă că va fi la fel de spectaculos ca orice concert marca Vunk și mi-ar plăcea ca alături de mine să meargă la concert niște „neinițiați”, niște oameni care n-au mai fost la concertele VUNK, să se bucure și ei.

Am 3 invitații duble de dat, pe care vi le voi trimite pe email. Cum puteți câștiga? Dacă-mi lăsați un comment cu un defect de-al vostru pe care vi l-ați acceptat deja 🙂 

Concursul se încheie sâmbătă, 19 mai, ora 23.59. Voi anunța câștigătorii duminică, prin tragere la sorți.